Send os en besked

Hvis du skulle have spørgsmål, job henvendelser eller bare ønsker et tilbud, kan du udfylde felterne nedenfor & vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Din besked

Vi tilbyder alle tømrer opgaver samt diverse håndværksarbejde

Vores virksomhed består både af blikkenslager og tømrer, hvilket betyder at vi varetager forskellige opgaver og kan supplere hinanden i forbindelse med udførelsen af arbejde for kunden. Horsens Tømrer & Blik er leveringsdygtige, og lægger vægt på overholdelse af indgåede aftaler, udførelse af kvalitetsarbejde samt nogle fornuftige priser.

Vi er som medejerere henholdsvis uddannet tømrer og blikkenslager, hvilket er fordelagtigt for kunden i henhold til, at der ved mange opgaver skal både en tømrer og blikkenslager ind over, f.eks. i forbindelse med renoveringer hvor Morten Rahbek (tømrer) først varetager arbejdet, hvorefter Anders Hansen (blikkenslager) varetager det efterfølgende arbejde f.eks. i forbindelse med opsætning af tagrender eller inddækninger omkring vinduer. Vi kan derfor levere det hele og samtidig trykke prisen lidt, sammenlignet med hvis man skulle ud og hyre to firmaer til at varetage opgaverne.

Vi kan blandt hjælpe med følgende opgaver

→ Ombygning/Tilbygning
→ Modernisering
→ Ejendoms service
→ Reparationer
→ Gips arbejde

→ Tagrender + nedløb
→ Skotrender
→ Spjældarbejde
→ Vinduer + døre
→ Alt i zinkbeklædning

→ Renovering
→ Tag renovering
→ Kviste
→ Diverse inddækninger
→ Sanitets opgaver